Ena oseba je rekla........

 
Pasje življenje

Ena oseba je rekla, da pasje življenje na Krvavčjem vrhu ni več tako lepo in brezkrbno kot je bilo včasih. Zadnje čase se je namreč dogaja, da je v času "pasjih ženitev" tragično končalo kar nekaj pasjih osebkov moškega spola. 

Hm, psi so prikrajšani za užitke, ostaja pa še odprto vprašanje kdo bo skrbel za naraščaj. Tako je postalo pasje življenje na Krvavčjem Vrhu  res pasje in to vse zaradi kakšnega preveč zamočenega vogala .......

Pasje življenje - nadaljevanje  
Izginjanje okoliških psov je še vedno vroča tema. Ena oseba je eni osebi povedala, da je videla kdo je "pospravil" enega od pasjih ženinov, ne želi pa, da bi se to razvedelo, da ne bi prišlo do nepotrebnih prepirov.

Ja, ja, nič ni tako skrito, da ne bi prišlo enkrat na dan, ampak mi naših virov ne razkrivamo!!!

   
Bankine  

Ena oseba je rekla, da je popravilo bankin na cesti Semič - Metlika jalov posel. Cestarji sicer bolj poredko pripeljejo pesek in nasipljejo z njim bankine, ampak kaj, ko te zdržijo le do prvega večjega dežja, ko se pesek preseli po dragah ob cesti ali pa se nabira kar na cesti pod klanci.

Morda pa bi se le splačalo asfaltirati kritična mesta in bi bil na daljši rok to morda celo manjši strošek kakor je vedno znova nasipavanje peska v razdrene bankine. Vsekakor pa ne priporočamo, da zapeljete v takšen obcestni jarek, ker lahko mimo grede ostanete brez kolesa na vašem vozilu.

Bankina pri matjašovi zidanici, kje pesek konča v polančevi dragi

Bankina, oz. kar je od nje ostalo po zadnjem dežju pod Krvavčjim Vrhom. Žal ni to osamljen del na cesti Semič - Metlika.

Tudi pesek, ki ostane po dežju na cesti ni nedolžna zadeva za udeležence v prometu, predvsem ne za motoriste in kolesarje. Ne pozabimo, da je ta cesta opredeljena in označena tudi kot kolesarska pot.

   
   
Obvestilo urednika strani

V vasi se dogaja marsikaj kar spodbudi takšne ali drugačne govorice. Osebe, ki v njih nastopajo so običajno "anonimne", prav tako pa so "anonimni" tudi avtorji takšnih govoric. Pozivam vse, ki ste pripravljeni na hudomušen način predstaviti take govorice v tej rubriki, da mi posredujete takšne vsebine na e-naslov ali osebno. Imen ne bomo objavljali, objavili pa ne bomo tudi žaljivih vsebin.


 

 
na vrh