12. salamada in 5. krvoško štrudline 2015              11.04.2015

 

Danes dopoldan je na Krvavčjem Vrhu potekala dvanajsta salamada - ocenjevanje salam v organizaciji Prostovoljnega gasilskega društva Krvavčji Vrh. Na ocenjevanje je prispelo 14 salam, na peto štrudline pa je prispelo pet štrudljev od tega dva jabolčna in tri sirovi.

Ocenjevanje je potekalo v dveh delih. V soboto dopoldan so salame in štrudlje ocenili člani strokovne komisije, zvečer po 19 uri pa so salame ocenjevali tudi obiskovalci prireditve.

Strokovno komisijo je vodil Jože Ogulin iz Hriba, člani pa so bili Peter Stariha iz Gradnika, Martin Radoš in Robi Ogulin oba iz Cerovca.

 

Za ogled fotografij klikni na zgornjo fotografijo

 

Po mnenju strokovne komisije je najboljšo salamo izdelal Marjan Ogulin iz Cerovca. Enakega mnenja so bili tudi obiskovalci prireditve, ki so prav tako tej salami namenili največ glasov.

Drugo in tretje mesto je s svojima salamama osvojil Zvonko Kambič iz Cerovca.

Najboljši sirov štrudelj je letos spekla Karmen Plut, z najboljšim jabolčnim štrudljem pa se lahko ponaša Ana Plut, obe sta iz Krvavčjega Vrha.

 

 
na vrh